Locatie

Kunstgras Events, 1800 Roeden

Aan de rand van Amsterdam ligt een prachtig terrein, 1800 roeden. En op dat terrein heeft kunstgras een prachtige ruimte om (kinder)feestjes te geven. Er is ruimte voor creatieve activiteiten, een klein openluchttheater om muziek of toneel workshops te geven, en achter het terrein ligt een evenemententerrein waar allerlei sporten gegeven kunnen worden, spellen gespeeld, gps tochten gelopen  en nog veel meer.

De professionele aanpak van Kunstgras Events haalt bij u de organisatie weg waardoor u zelf alleen maar mee hoeft te Kinderfeestje 1800 Roeden Amsterdam (4)genieten. En het enorme aanbod maakt dat er altijd wel een activiteit naar wens tussen zit. U kunt kiezen uit één van de activiteiten, en deze los afnemen, een activiteit combineren met een picknick of lunch, meerdere activiteiten combineren kan ook.

Uiteraard kan Kunstgras Events voor slingers en ballonnen zorgen, limonade is voor onze rekening. Naar wens kunt u altijd een taart bestellen,  en ook chips, koek en pakjes drinken kunt u op locatie kopen als er behoefte aan is.

Door de professionaliteit van onze docenten staan wij garant voor een leuke, maar ook kwalitatief hoge en leerzame of uitdagende dag!

Het is dus gewoon een kwestie van uw wensen doorgeven, en alles wordt geregeld!