Room Escape Amsterdam kinderen

Room Escape Amsterdam kinderen

Room Escape Amsterdam kinderen is de hit van dit moment. Een Room Escape game is een spel waarbij de kinderen opgesloten worden in een kamer. Elke kamer heeft een eigen thema. Een Room Escape spel duurt maximaal 1 uur maar de sport is natuurlijk om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Dit doen de kinderen door het oplossen van raadsels, clues en een goede samenwerking. We hebben 2 verschillende Room Escape kamers die geschikt zijn voor kinderen, “B1 en B2” en “Opa Oorlog”.

B1 en B2, het verhaal

Room Escape kinderen B1 en B2

Room Escape kinderen B1 en B2

Je bevindt je op de geheime schuilplaats van B1 en B2. B1 en B2 hebben een belangrijke diamantenschat geroofd, dat zij hier verstopt hebben. Jullie zijn door Bassie en Adriaan ingeschakeld om deze schat terug te vinden. Maar wat Bassie en Adriaan niet weten is dat B1 en B2 een bom hebben gemaakt.  En die zal een uur nadat de deur dichtgevallen is, ontploffen!! Zou het je lukken om de 5 diamanten te vinden en veilig te ontsnappen?

Opa Oorlog, het verhaal

Room Escape kinderen Opa Oorlog

Room Escape kinderen Opa Oorlog

Opa Oorlog is jullie liefste opa. Hij is een beetje gek. Komt door de oorlog zegt hij, die heeft hij nog meegemaakt. Ook maakt hij altijd rare puzzels en kan hij heel goed schilderen. Maar nu wordt hij er van beschuldigd beroemde schilderijen te hebben nagemaakt en te hebben verkocht. De politie zoekt hem en misschien moet hij voor deze vervalsingen wel naar de gevangenis…

Room Escape Amsterdam kinderen vanaf 9 jaar

Beide Room Escape kamers zijn geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. De maximale leeftijd voor de kinder Room Escape is 11 jaar. Vanaf 11 jaar kunnen de kinderen ook onze andere Room Escape kamers spelen zoals The Bunker Room 8 en Quarantaine.

Beide kids Escape Rooms kunnen alleen in het Nederlands worden gespeeld.

De locatie van Room Escape Amsterdam

Room Escape Amsterdam kinderen BBQ

Room Escape Amsterdam kinderen BBQ

Room Escape Amsterdam is onderdeel van Kunstgras Events. Kunstgras Events heeft een eigen evenementen locatie in Amsterdam West. De locatie is gelegen in de “Tuinen van West”. Op onze locatie hebben wij 800m2 binnen ruimte en een enorm Outdoor terrein van wel 30.000m2. Er is een horeca gelegenheid waar u tijdens het kinderfeestje kunt genieten van een kopje thee, koffie, fris of biertje. Ook kunt u bij ons terecht voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of familie-uitje. Hier vindt u alle mogelijkheden met betrekking tot eten en drinken.

Direct boeken

Hier kunt u uw Room Escape kinderfeestje direct boeken. De prijs is afhankelijk van het aantal kinderen. Kies de Room Escape kamer die bij u. Geef a.u.b. in het tekstvlak bij het formulier aan met hoeveel kinderen u daadwerkelijk bent.

B1 en B2

Opa Oorlog

Room Escape kinderfeestje offerte op maat

Het Room Escape kinderfeestje is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Het Room Escape kinderfeestje is te combineren met andere activiteiten zoals Bubbel Voetbal, Laser Tag en Archery Tag. Ook voor een vergadering, lunch, borrel, tapas of BBQ kunt u contact met ons opnemen. Wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*